Kisfalucska Bisztró
A 2020-ban született Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség. Hegedűs István kreatív séf vezetésével kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk.
Az első covid sújtotta év tavaszán tulajdonképpen – a barátaink kedvenc poénjával élve – úgy zárt be a bisztró, hogy kis sem nyitott, ugyanis másfél hónap próbaüzem után a kulcs fordult a zárban. Azóta vendégeink számára folyamatosan, illetve „külsősök számára” bejelentkezéses alapon működünk helyben, Bodrogkisfaludon, de más fesztiválokon, rendezvényeken is találkozhattok velünk.
A BOLDOGkisfalud Feszten grillteraszunk kínálatában nyárra hangolt finomságokkal találkozhattok majd egyenesen a tűzről, összességében véve tehát a street food ételeket kombináljuk majd a bisztró stílussal a levestől a főételen át a desszertig.
"A Kisfalucska konyhája már tavaly is jól teljesített, tiszta ízek jelentek meg a tányéron, szezonális, helyi alapanyagokból komponált menüsorunk remek volt. Mostanra azonban még jobb lett: a hely és a séf tökéletesen összecsiszolódtak, ami tavaly szépen szólt, az most már hibátlanná vált. Nem ment át fine diningba, tökéletesen érzi az arányokat, megteremtette magának azt a minőségi vidéki gasztronómiát, amelynek alapjait egy kicsit arrébb, Encsen a Dudás fiúk már egy ideje annyira éreznek." /Mirelle/
Kisfalucska Bisztró
A 2020-ban született Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség. Hegedűs István kreatív séf vezetésével kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk.
Az első covid sújtotta év tavaszán tulajdonképpen – a barátaink kedvenc poénjával élve – úgy zárt be a bisztró, hogy kis sem nyitott, ugyanis másfél hónap próbaüzem után a kulcs fordult a zárban. Azóta vendégeink számára folyamatosan, illetve „külsősök számára” bejelentkezéses alapon működünk helyben, Bodrogkisfaludon, de más fesztiválokon, rendezvényeken is találkozhattok velünk.
A BOLDOGkisfalud Feszten grillteraszunk kínálatában nyárra hangolt finomságokkal találkozhattok majd egyenesen a tűzről, összességében véve tehát a street food ételeket kombináljuk majd a bisztró stílussal a levestől a főételen át a desszertig.
"A Kisfalucska konyhája már tavaly is jól teljesített, tiszta ízek jelentek meg a tányéron, szezonális, helyi alapanyagokból komponált menüsorunk remek volt. Mostanra azonban még jobb lett: a hely és a séf tökéletesen összecsiszolódtak, ami tavaly szépen szólt, az most már hibátlanná vált. Nem ment át fine diningba, tökéletesen érzi az arányokat, megteremtette magának azt a minőségi vidéki gasztronómiát, amelynek alapjait egy kicsit arrébb, Encsen a Dudás fiúk már egy ideje annyira éreznek." /Mirelle/