Kisfalucska bisztró
A 2020-ban született Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség,
Somló Ferenc („Frank”) keratív séf nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi
alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk.
Az első covid sújtotta év tavaszán tulajdonképpen – a barátaink kedvenc poénjával élve – úgy
zárt be a bisztró, hogy kis sem nyitott, ugyanis másfél hónap próbaüzem után a kulcs fordult
a zárban. Azóta viszont az aktuális lehetőségek mellett, vendégeink számára, illetve
bejelentkezéses alapon működünk helyben, Bodrogkisfaludon, de fesztiválokon,
rendezvényeken is találkozhattok velünk.
A BOLDOGkisfalud Feszten grillteraszunk kínálatában nyárra hangolt finomságokkal
találkozhattok majd egyenesen a tűzről, a bisztróban pedig (kifejezetten a fesztiválra
összeállított) gourmet menüsorunkat kóstolhatjátok majd, amelynek révén konyhánk épp a
közelmúltban részesült egészen zavarba ejtő dicséretben:
"A Kisfalucska konyhája már tavaly is jól teljesített, tiszta ízek jelentek meg a tányéron,
szezonális, helyi alapanyagokból komponált menüsorunk remek volt. Mostanra azonban még
jobb lett: a hely és a séf tökéletesen összecsiszolódtak, ami tavaly szépen szólt, az most már
hibátlanná vált. Nem ment át fine diningba, tökéletesen érzi az arányokat, megteremtette
magának azt a minőségi vidéki gasztronómiát, amelynek alapjait egy kicsit arrébb, Encsen a
Dudás fiúk már egy ideje annyira éreznek." /Mirelle/

