Kedves Látogatók!

Az általános tárgyú leveket az fesztival@kisfalucska.hu e-mail címre várjuk. Köszönjük, hogy segítik munkánkat! Kérjük vegyék figyelembe, hogy a válaszadás több napot is igénybe vehet a beérkező levelek mennyisége miatt.


A fesztivál médiapartnere a Borsmenta!

https://www.borsmenta.hu/

Térkép a tájékozódáshoz

Technikai információk

Parkolás

Idén már a fesztivál két bejárttal rendelkezik majd, illetve két parkolóval. Tehát Sátoraljaújhely felől és Miskolc/Tokaj felől érkezve is lesz majd parkolási lehetőség a fesztiválbejáratok szomszédságában. (Mindenkit arra kérünk, hogy csak a kijelölt parkolóhelyeken álljon meg az autójával. Köszönjük előre is!:)

Belépés, jegypénztár

A jegypénztárak nem közvetlenül a fesztivál bejáratinál lesznek a Petőfi utca szűkössége miatt (ahogy a térképen is látható). Az alsó jegypénztár (ahogy tavaly is) az alsó parkolóban lesz, a másik pedig a felső parkoló és a feslő bejárt közötti útszakaszon. Keresgélni egyiket sem kell majd, jól látható helyen lesznek…:)

Sátorhelyek

A sátorhelyek alig 350m-re helyezkednek el a fesztivál alsó bejáratától, a falu központjában az Öreg tölgynél, a focipálya szomszédságában. A sátorhelyekhez parkoló is tartozik, amelyet csak a sátorozók számára tartunk fenn. A sátorhelyektől gyalogosan egyszerűen megközelíthető a bejárat, piktogramok jelölik a javasolt gyalogos és autós útvonalat.