Gasztronómia

Bab és Víz = kávé

Mi a Bab és Víz? Hobbi? Munka? Kikapcsolódás? Nyűg vagy áldás? Komolykodó edukáció vagy egyfajta adakozás? Egy kicsit mindegyik…

Immár 7 éve járom a megye gasztronómiai rendezvényeit, hogy bemutathassam a kávézás világát és tovább adhassam azt a csodát, amit én kaptam általa. 

A BOLDOGkisfalud fesztre is a már-már megszokott száraz feldolgozású Bányaival készülök, amely sötétebb és világosabb pörkölésű kávét kedvelők körében egyaránt sikert szokott aratni. 

Fontosnak tartom a transzparenciát, a kávéval kapcsolatban nincs tabu. Ha valakit az espresso “receptem” érdekel szívesen elmondom, míg egy másik érdeklődőt a reggeli kávés roham kellős közepén tanítok elméletben és gyakorlatban tejet gőzölni. Gyere kérdezz, vagy egyszerűen csak beszélgessünk egy jót.