Fesztiváljegyek


06.25 - A fesztiváljegyek minden típusa a szombati napra vonatkozik.
06.24. / 06. 26. - A pénteki és vasárnapi napon ingyenesen látogatható a fesztivál területe.

EARLY BIRD fesztiváljegyek: 06.01-ig
TELJES ÁRÚ fesztiváljegyek: 06.02-től


Early bird 2022.06.01-ig:
felnőtt fesztiváljegy: 3.900.- Ft
gyerek fesztiváljegy (3-12 éves korig): 1.000.- Ft
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 1 személy) / fő/ 2 éj: 8.900.- Ft/fő/2 éj
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 2 személy) / fő/ 2 éj: 6.900.- Ft/fő/2 éj
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (4 fős sátor 4 személy) / fő/ 2 éj: 6.400.- Ft/fő/2 éj
gyerek fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 1 személy) / fő/ 2 éj: 4.000.- Ft/fő/2 éj


Teljes árú jegyek 2022.06.02-től:
felnőtt fesztiváljegy: 4.900.- Ft
gyerek fesztiváljegy (3-12 éves korig): 1.500.- Ft
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 1 személy) / fő/ 2 éj: 9.900.- Ft/fő/2 éj
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 2 személy) / fő/ 2 éj: 7.900.- Ft/fő/2 éj
felnőtt fesztiváljegy sátorjeggyel (4 fős sátor 4 személy) / fő/ 2 éj: 7.400.- Ft/fő/2 éj
gyerek fesztiváljegy sátorjeggyel (2 fős sátor 1 személy) / fő

Sátrazz az Öreg tölgynél!

06.24-26. Sátorjegyek

Idén sátorhelyekkel is készülünk, amelyek a fesztivál bejáratától csupán 350 m-re helyezkednek el. A település szívében álló Öreg tölgy és közvetlen környezete ad otthont a sátraknak, ahonnan a fesztivál bejárata gyalogszerrel könnyen és gyorsan megközelíthető. Az Öreg tölgynél összesen 60 sátorhely keresi lelkes gazdáját. Sátrazhatsz egyedül, párban vagy akár családilag is! A vizesblokkok használatát minden sátrazó igénybe veheti, illetve a helyszínen parkolási lehetőség adott.

Aki inkább otthon hagyná a sátorfáját, honlapunkon böngészhet a környező szálláshelyek közül: https://boldogkisfaludfeszt.hu/szallas/
(Az esetlegesen felmerülő kérdéseket a fesztival@kisfalucska.hu címre valamint Messengeren várjuk!)

Sátrazóhely - érkezés / távozás

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a sátorhelyek elfoglalása kizárólag a pénteki napon (06.24.) 13:00-tól lehetséges. A megvásárolt sátorjegyeket a helyszínen érvényes karszalagra kell váltani az információs ponton. A sátrazóhelyre érvényes karszalagokat a sátrazóhely bejáratánál munkatársaink ellenőrzik. (Csak a sátrazóhely erre kijelölt területén lehet leverni a sátrakat! Köszönjük, ha a házirend betartásával segíted munkánkat.)
A sátorhelyek elhagyására pedig 06.26. 14:00 - ig szeretnénk mindenkit megkérni.

Reméljük, hogy minél többen találkozunk majd Bodrogkisfaludon, június utolsó hétvégéjén!:)

TAXI - Közlekedési információk


A szálláshelyek és a fesztivál közötti közlekedésben is segítünk! A legpraktikusabb és legbiztonságosabb út hazafelé, a TAXI szolgáltatások igénybe vétele.
Szerencsére a helyben működő taxi szolgáltatók készségesen állnak a rendelkezésetekre! Hívjátok bátran bármelyik helyben működő taxit !😀

Pirint Taxi: 06 30 95 87 495
Riksa Taxi: 06 20 478 56 89
Keresztúri Taxi: 06 20 219 55 46
Kecskés Taxi: 06 20 923 61 19

Térkép a tájékozódáshoz

Technikai információk

Parkolás

Idén már a fesztivál két bejárttal rendelkezik majd, illetve két parkolóval. Tehát Sátoraljaújhely felől és Miskolc/Tokaj felől érkezve is lesz majd parkolási lehetőség a fesztiválbejáratok szomszédságában. (Mindenkit arra kérünk, hogy csak a kijelölt parkolóhelyeken álljon meg az autójával. Köszönjük előre is!:)

Belépés, jegypénztár

A jegypénztárak nem közvetlenül a fesztivál bejáratinál lesznek a Petőfi utca szűkössége miatt (ahogy a térképen is látható). Az alsó jegypénztár (ahogy tavaly is) az alsó parkolóban lesz, a másik pedig a felső parkoló és a feslő bejárt közötti útszakaszon. Keresgélni egyiket sem kell majd, jól látható helyen lesznek…:)

Sátorhelyek

A sátorhelyek alig 350m-re helyezkednek el a fesztivál alsó bejáratától, a falu központjában az Öreg tölgynél, a focipálya szomszédságában. A sátorhelyekhez parkoló is tartozik, amelyet csak a sátorozók számára tartunk fenn. A sátorhelyektől gyalogosan egyszerűen megközelíthető a bejárat, piktogramok jelölik a javasolt gyalogos és autós útvonalat.

Házirend

KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES BARÁTUNK!
Az BOLDOGkisfalud Feszt területére való belépéssel elfogadod a Rendezvény házirendjét, és elfogadod, hogy annak betartását, a szervezők ellenőrzik.

LÁTOGATHATÓSÁG

Mindenkit szeretettel várunk, de tizennegyedik életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

KÖZLEKEDÉS-PARKOLÁS

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! Amennyiben autóval érkeztél, kérünk parkolj a kijelölt parkolókban, mert parkolásra vonatkozó KRESZ szabályokat a hatóságok fokozottan ellenőrzik. Az úton irányítótáblák jelzik a parkolók helyét. A rendezvény bejáratai előtt megállni, várakozni is tilos.

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?

A rendezvények területére üvegtárgyat, szúró-, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy bár jogszabály nem tiltja, kérünk, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt se hozz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben! Továbbá a rendezvény területére alkoholos italt behozni tilos!

HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A BOLDOGkisfalud Feszt szereti az állatokat, de…! A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van póráz, nyakörv, szájkosár, és biléta a gazda telefonszámával. A fentiek meglétét a rendezvény bejáratnál ellenőrizhetik, és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya (vadászgörény, víziló, vérnyúl, stb.) behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. Bármilyen, a rendezvényen lévők biztonságát vagy biztonságérzetét veszélyeztető állat esetében a rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

TALÁLT TÁRGYAK

Kérjük, a talált tárgyakat biztonsági szolgálatnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd!

EGYÉB

A rendezvényről hang- és képfelvétel készülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról fotó-, videó- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet közzétenni. A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok a természetre, magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

(A BOLDOGkisfalud Feszt szervezői stábja)