A fesztivál területén érvényes járványügyi szabályok


A legújabb szabályozás értelmében a BOLDOGkisfalud Fesztre való belépéshez nem szükséges a védettség igazolása, tehát életkortól függetlenül bárki részt vehet a rendezvényen. Ugyanakkor számunkra nagyon fontos a fesztiválra látogatók, illetve a kollégáink egészsége, ezért a rendezvény területén kézfertőtlenítőket helyezünk ki, illetve mindenkit arra kérünk, hogy a lehetőségekhez mérten tartson távolságot, és vigyázzunk egymásra!
Köszönjük az együttműködéseteket előre is!

A belépéshez fesztiválpohár vásárlása szükséges

A rendezvény a Bodrogkisfaludban rejlő értékeket hivatott minél szélesebb körben megmutatni, egy olyan reprezentatív esemény, amely a lokális közösséget helyezi előtérbe, így a kézműves termelők között a borászatok is kiemelt szerepet kapnak. A logóval ellátott fesztiválpohárból lehet majd ezeket a különleges, jobbnál jobb tételeket megkóstolni. Illetve ezúton tudjuk biztosítani, hogy a járványhelyzetre való tekintettel mindenki a saját poharát használhassa a fesztiválon.
A rendezvény programjai nem belépősek, ugyanakkor felnőttek és gyermekek számára egy- egy fesztiválpohár megváltása szükséges a belépéshez.

Felnőttek számára logózott borospohár + ajándék „nyakbaakasztós” pohártartó:
1800 Ft
Gyermekek számára összecsukható, logózott fesztiválpohár:
700 Ft
3 éves korig a belépéshez nem szükséges a fesztiválpohár, de természetesen megvásárolható!


Különösen fontosnak tartjuk, hogy a falubeliek közül minél többen látogassanak el a fesztiválra, ezért a bodrogkisfaludi lakosok számára (lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával) a belépés kedvezményes: felnőttek számára a borospohár 1000 Ft, míg gyermekek esetében a fesztiválpohár 500 Ft.

Találkozzunk június utolsó hétvégéjén, Bodrogkisfaludon! :)

TAXI - Közlekedési információk


A szálláshelyek és a fesztivál közötti közlekedésben is segítünk! A legpraktikusabb és legbiztonságosabb út hazafelé, a TAXI szolgáltatások igénybe vétele.
Szerencsére a helyben működő taxi szolgáltatók készségesen állnak a rendelkezésetekre! Hívjátok bátran bármelyik helyben működő taxit !😀

Pirint Taxi: 06 30 95 87 495
Riksa Taxi: 06 20 478 56 89
Keresztúri Taxi: 06 20 219 55 46
Kecskés Taxi: 06 20 923 61 19

Térkép a tájékozódáshoz

--------------------------------

Házirend

KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES BARÁTUNK!
Az BOLDOGkisfalud Feszt területére való belépéssel elfogadod a Rendezvény házirendjét, és elfogadod, hogy annak betartását, a szervezők ellenőrzik.

LÁTOGATHATÓSÁG

Mindenkit szeretettel várunk, de tizennegyedik életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

KÖZLEKEDÉS-PARKOLÁS

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! Amennyiben autóval érkeztél, kérünk parkolj a kijelölt parkolókban, mert parkolásra vonatkozó KRESZ szabályokat a hatóságok fokozottan ellenőrzik. Az úton irányítótáblák jelzik a parkolók helyét. A rendezvény bejáratai előtt megállni, várakozni is tilos.

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?

A rendezvények területére üvegtárgyat, szúró-, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy bár jogszabály nem tiltja, kérünk, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt se hozz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben! Továbbá a rendezvény területére alkoholos italt behozni tilos!

HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A BOLDOGkisfalud Feszt szereti az állatokat, de…! A fesztivál területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni. Házi kedvenceket a rendezvény területére csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van póráz, nyakörv, szájkosár, és biléta a gazda telefonszámával. A fentiek meglétét a rendezvény bejáratnál ellenőrizhetik, és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya (vadászgörény, víziló, vérnyúl, stb.) behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. Bármilyen, a rendezvényen lévők biztonságát vagy biztonságérzetét veszélyeztető állat esetében a rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.

TALÁLT TÁRGYAK

Kérjük, a talált tárgyakat biztonsági szolgálatnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd!

EGYÉB

A rendezvényről hang- és képfelvétel készülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról fotó-, videó- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet közzétenni. A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is tilos. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok a természetre, magatokra és egymásra! Jó szórakozást kívánunk!

(A BOLDOGkisfalud Feszt szervezői stábja)